Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Amsterdam ; Boston : Elsevier Academic Press, c2004
1 online resource (xiv, 377 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0126726906
Food science and technology international series
Includes bibliographical references (p. [345]-364) and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001692029
full
(Au-PeEL)EBL288775
(CaONFJC)MIL90285
(CaPaEBR)ebr10169677
(MiAaPQ)EBC288775
(OCoLC)469402062

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC