Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
2nd ed.
San Diego : Academic Press, c2002
1 online resource (xvii, 427 p.) : ill. (some col.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0121190625
Food science and technology international series
Includes bibliographical references (p. [381]-413) and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2016. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001693245
full
(Au-PeEL)EBL294600
(CaONFJC)MIL100498
(CaPaEBR)ebr10186461
(MiAaPQ)EBC294600
(OCoLC)476059667

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC