Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge, MA : CABI Pub., c2005
1 online resource (xiii, 285 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 085199864X (alk. paper)
Includes bibliographical references and index
The soy journey -- Soy protein essentials -- Soy protein paradigms and dynamics -- A long and winding road, a history of meat processing -- Lifestyle foods paradigms -- Downsizing super-sized food -- Genetically modified organisms (GMO) -- Functional non-meat protein properties -- Emulsified meats -- Meat patties -- Ingredients for whole muscle meats -- Breaded poultry foods -- Dry fermented sausage -- Liver sausage and pates -- Protein-enhanced fresh meat.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001694154
full
(Au-PeEL)EBL301659
(CaPaEBR)ebr10185863
(MiAaPQ)EBC301659
(OCoLC)437183007

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC