Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Boca Raton, FL : Taylor & Francis, 2010
1 online resource (xvi, 284 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781420090970
Contemporary food engineering series
"A CRC title."
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001718886
full
(Au-PeEL)EBL566039
(CaONFJC)MIL692664
(CaPaEBR)ebr10405047
(MiAaPQ)EBC566039
(OCoLC)664233848

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC