Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, U.K. : Wiley Blackwell, 2012
1 online resource (xviii, 390 p., [2] p. of plates) : ill. (some col.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781444360912 (electronic bk.)
ISBN 9781444330120 (hard cover alk. paper)
Includes bibliographical references and index
pt. 1. Oral anatomy and physiology -- pt. 2. Food oral management -- pt. 3. Food oral processing and sensory perception -- pt. 4. Principles and practices of instrumental characterisation for eating and sensory perception studies -- pt. 5. Applications and new product developments.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001738186
full
(Au-PeEL)EBL847491
(CaONFJC)MIL344912
(CaPaEBR)ebr10529301
(MiAaPQ)EBC847491
(OCoLC)774279002

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC