Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York : Columbia University Press, 2009
1 online resource (xiii, 135 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0231513534 (electronic bk.)
ISBN 9780231513531 (electronic bk.)
ISBN 0231144660 (hard cover : alk. paper)
ISBN 9780231144667 (hard cover : alk. paper)
Arts and traditions of the table
francouzština
Includes index
Hard-boiled egg with mayonnaise -- Simple consomme -- Leg of lamb with green beans -- Steak and french fries -- Lemon meringue pie -- A new kind of chocolate mousse.
Considering six bistro favorites, Herve This isolates the exact chemical properties that tickle our senses and stimulate our appetites. More important, he identifies methods of culinary construction that appeal to our memories, intelligence, and creativity..
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
Translated from the French
001741608
full
(Au-PeEL)EBL908180
(CaONFJC)MIL279642
(CaPaEBR)ebr10387067
(MiAaPQ)EBC908180
(OCoLC)826477031
GBA905968

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC