Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 20.04.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London : Routledge, c2013
1 online resource (xiv, 312 p.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780203114070 (electronic bk.)
ISBN 9780415533706 (hbk alk. paper)
Includes bibliographical references and index
pt. I. Introductory context -- pt. II. Reinforcing the local in food and tourism -- pt. III. Slow and sustainable food and tourism -- pt. IV. Conclusion.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001753295
full
(Au-PeEL)EBL1108588
(CaONFJC)MIL425505
(CaPaEBR)ebr10643474
(MiAaPQ)EBC1108588
(OCoLC)823719402

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC