Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 06.04.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
San Diego : Academic Press, Inc., c1993
1 online resource (xvi, 358 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 0126399905
ISBN 9780080925769 (e-book)
ISBN 9780126399905
aFood science and technology
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001755425
full
(Au-PeEL)EBL1129795
(CaONFJC)MIL450531
(CaPaEBR)ebr10665856
(MiAaPQ)EBC1129795
(OCoLC)829460516

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC