Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
1st ed.
London : Academic Press, 2013
1 online resource (xxvi, 312 p.) : ill. (some col.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780123919281 (electronic bk.)
ISBN 9780123919212
aFood science and technology international series
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001756229
full
(Au-PeEL)EBL1135741
(CaONFJC)MIL450554
(CaPaEBR)ebr10665770
(MiAaPQ)EBC1135741
(OCoLC)830164877

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC