Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
4th ed.
Amsterdam ; Boston : Elsevier/AP, 2013
1 online resource (xxxi, 541 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780123914767 (electronic bk.)
ISBN 9780124160415
Food science and technology, international series
Includes bibliographical references and index
section 1. Foodborne disease : epidemiology and disease burden -- section 2. Foodborne infections : bacterial -- section 3. Foodborne infections : viral -- section 4. Foodborne infections : parasites and others -- section 5. Intoxications -- section 6. Policy and prevention of foodborne diseases.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001756965
full
(Au-PeEL)EBL1144219
(CaONFJC)MIL462893
(CaPaEBR)ebr10672530
(MiAaPQ)EBC1144219
(OCoLC)830161144

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC