Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
3rd ed. / revised by Victoria Emerton and Eugenia Choi.
Leatherhead, Surrey : Leatherhead Food International ; Cambridge, U.K. : Royal Society of Chemistry, 2008
1 online resource (ix, 336 p.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 1905224508 (pbk.)
ISBN 9781847559234
ISBN 9781905224500 (pbk.)
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001759149
full
(Au-PeEL)EBL1185499
(CaPaEBR)ebr10618675
(MiAaPQ)EBC1185499
(OCoLC)319518559

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC