Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2001
1 online resource (ix, 271 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781847551252 (electronic bk.)
ISBN 0854048707
ISBN 9780854048700
Special publication ; no. 262
Proceedings of the Second International Conference on Applications of Magnetic Resonance in Food Science, University of Aveiro, Portugal, 18-20 September, 2000
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001759202
full
(Au-PeEL)EBL1185677
(CaONFJC)MIL871973
(CaPaEBR)ebr10621202
(MiAaPQ)EBC1185677
(OCoLC)850159927

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC