Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2010
1 online resource (xix, 339 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781849730921 (electronic bk.)
ISBN 1849730369 (hbk.)
ISBN 9781849730365 (hbk.)
RSC food analysis monographs, ISSN 1757-7098 ; no. 9
Includes bibliographical references and index
Mass Spectrometry Technologies / Laurent B. Fay and Martin Kussmann -- Mass Spectrometry for Food Analysis: The Example of Fat Soluble Vitamins A and K / Gregory G. Dolnikowski -- Mass Spectrometry for the Analysis of Milk Oligosaccharides / Daniel Kolarich and Nicolle H. Packer -- Mass Spectrometry in Protein, Peptide and Amino Acid Analysis / Claudio Corradini, Lisa Elviri and Antonella Cavazza -- Lipidomics and Metabolomics of Dietary Lipid Peroxidation / Arnis Kuksis -- Mass Spectrometry in Phytonutrient Research / Jean-Luc Wolfender, Aude Violette and Laurent B. Fay -- Addressing the Health Beneficial Aspects of Nutrition; The Example of the Obesity Epidemic / Maria Lankinen and Matej Oresic -- Mass Spectrometry, Diet and Cardiovascular Disease: What will They Mean for Food? / J. Bruce German -- Nutrition and Immunity / Martin Kussmann -- Mass Spectrometry, Nutrition and Protein Turnover / Michael Affolter.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001759208
full
(Au-PeEL)EBL1185693
(CaONFJC)MIL872373
(CaPaEBR)ebr10627700
(MiAaPQ)EBC1185693
(OCoLC)642685875

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC