Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
1st ed.
New York : Berghahn Books, 2013
1 online resource (xvii, 228 p.) : ill., maps
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780857458780 (electronic bk.)
ISBN 0857458779 (hardback : alk. paper)
ISBN 9780857458773 (hardback : alk. paper)
Food, nutrition, and culture ; v. 1
Includes bibliographical references (p. [214]-223) and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001763008
full
(Au-PeEL)EBL1337741
(CaONFJC)MIL509036
(CaPaEBR)ebr10745055
(MiAaPQ)EBC1337741
(OCoLC)855505463

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC