Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Boca Raton, Florida : CRC Press, 2014
1 online resource (394 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781466577343 (e-book)
ISBN 9781466577336
Contemporary Food Engineering
Print version: Juice processing : quality, safety, and value-added opportunities. Boca Raton, Florida : CRC Press, c2014 xix, 372 pages Contemporary food engineering. ISBN 9781466577336
Includes bibliographical references at the end of each chapters
001765297
full
(Au-PeEL)EBL1408021
(CaONFJC)MIL588042
(CaPaEBR)ebr10855391
(MiAaPQ)EBC1408021
(OCoLC)875096101

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC