Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York : Routledge, 2002
1 online resource (443 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780203951880 (electronic bk.)
ISBN 0415932319
ISBN 0415932327 (pbk.)
ISBN 9780415932318
Print version: Food in the USA : a reader. New York : Routledge, 2002 xxiii, [15]-432 pages ; 27 cm ISBN 9780415932318
Includes bibliographical references and index
part I. Food and the nation -- part II. Making U.S. food -- part III. Complexities of consumption -- part Ivolume Food signifying identities -- part volume Food and the emerging world.
001766884
full
(Au-PeEL)EBL1487202
(CaONFJC)MIL536030
(CaPaEBR)ebr10784429
(MiAaPQ)EBC1487202
(OCoLC)862049298

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC