Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Amsterdam ; Boston : Elsevier/Academic Press, [2014]
1 online resource (1193 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780123815057 (electronic bk.)
ISBN 9780123815040
Includes bibliographical references and index
History and overview of food safety -- Foodborne infectious and microbial agents -- Foodborne toxic agents -- Food safety: principles of prevention -- Food safety: engineering controls and technology -- Risk assessment and hazard analysis of foods -- Laboratory methods for food safety -- Safety management of the food supply.
001767454
full
(Au-PeEL)EBL1534947
(CaONFJC)MIL540488
(CaPaEBR)ebr10800157
(MiAaPQ)EBC1534947
(OCoLC)862612442

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC