Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013
1 online resource (662 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780857098856 (electronic bk.)
ISBN 9780857094391
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition, ISSN 2042-8049 ; number 253
Print version: Instrumental assessment of food sensory quality : a practical guide. Philadelphia, PA : Woodhead Pub., 2013 xxx, 627 pages, 4 unnumbered pages of plates Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; number 253 ISBN 9780857094391
Includes bibliographical references and index
part I. Principles and practice -- part II. Advances in methods for instrumental assessment of food sensory quality -- part III. Instrumental assessment of the sensory quality of particular foods and beverages.
001769165
full
(Au-PeEL)EBL1581396
(CaONFJC)MIL785238
(CaPaEBR)ebr10811737
(MiAaPQ)EBC1581396
(OCoLC)866444651

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC