Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge : Woodhead Pub., 2012
1 online resource (xxviii, 681 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780857095718 (electronic bk.)
ISBN 9781845697518
Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition, ISSN 2042-8049 ; no. 220
Includes bibliographical references and index
pt. 1. Safety and quality of packaged meat, poultry and seafood -- pt. 2. Developments in vacuum and modified atmosphere packaging of meat, poultry and seafood -- pt. 3. Other packaging methods for meat, poultry and seafood products -- pt. 4. Emerging packaging techniques and labelling.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001769474
full
(Au-PeEL)EBL1584619
(CaONFJC)MIL550194
(CaPaEBR)ebr10641475
(MiAaPQ)EBC1584619
(OCoLC)867318159

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC