Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Boca Raton, Fla. : CRC Press ; Oxford : Woodhead Pub. Ltd., 2010
1 online resource (xxviii, 544 p.) : ill
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781845697778 (electronic bk.)
ISBN 9781439827260 (CRC Press)
ISBN 9781845694715 (Woodhead Pub.)
Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 185
Includes bibliographical references and index
pt. 1. Managing relationships in food supply chains -- pt. 2. Aligning supply and demand in food supply chains -- pt. 3. Managing processes efficiently and effectively in food supply chains -- pt. 4. Maintaining quality and safety in food supply chains -- pt. 5. Using technology effectively in food supply chains -- pt. 6. Delivering food sustainably and responsibly.
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001769503
full
(Au-PeEL)EBL1584760
(CaONFJC)MIL551852
(CaPaEBR)ebr10654067
(MiAaPQ)EBC1584760
(OCoLC)867318486

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC