Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Cambridge, England ; Boca Raton, Florida : Woodhead Publishing Limited : CRC Press, 2006
1 online resource (671 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781845691721 (e-book)
ISBN 9781845690502
aWoodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Print version: Feiner, Gerhard. Meat products handbook : practical science and technology. Cambridge, England ; Boca Raton, Florida : Woodhead Publishing Limited : CRC Press, c2006 xxii, 648 pages Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition. ISBN 9781845690502
Includes index
001770775
full
(Au-PeEL)EBL1604743
(CaONFJC)MIL569546
(CaPaEBR)ebr10834046
(MiAaPQ)EBC1604743
(OCoLC)869641950

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC