Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Cambridge, England : John Wiley & Sons, Inc., 2014
1 online resource (387 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118788776 (electronic bk.)
ISBN 9781405195423
Print version: Fats in food technology. Second edition. Cambridge, England : John Wiley & Sons, Inc., c2014 xv, 369 pages ISBN 9781405195423
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001770806
full
(Au-PeEL)EBL1605592
(CaONFJC)MIL572455
(CaPaEBR)ebr10833767
(MiAaPQ)EBC1605592
(OCoLC)870946856

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC