Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Third edition
Cambridge, England ; Boca Raton, Florida : Woodhead Publishing : CRC Press, 2009
1 online resource (932 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781845696344 (electronic bk.)
ISBN 9781439808214
ISBN 9781845692162
aWoodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Print version: Fellows, P. J. Food processing technology : principles and practice. Third edition. Cambridge, England ; Boca Raton, Florida : Woodhead Publishing : CRC Press, c2009 xv, 913 pages Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition. ISBN 9781845692162
"Reprinted in 2008"--T. p. verso
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001772342
full
(Au-PeEL)EBL1639821
(CaPaEBR)ebr10832974
(MiAaPQ)EBC1639821
(OCoLC)871225026

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC