Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, England : IFT Press : Wiley-Blackwell, 2014
1 online resource (564 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118817421 (electronic bk.)
ISBN 9781118426494
Print version: Food oligosaccharides : production, analysis, and bioactivity. Chichester, England : IFT Press : Wiley-Blackwell, c2014 xx, 530 pages ISBN 9781118426494
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001773059
full
(Au-PeEL)EBL1650835
(CaPaEBR)ebr10849228
(MiAaPQ)EBC1650835
(OCoLC)874321830

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC