Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Chichester, England : Wiley Blackwell, 2014
1 online resource (602 pages, 4 unnumbered pages of plates) : color illustrations, photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118846292 (electronic bk.)
ISBN 9780470671146
Print version: Food processing : principles and applications. Second edition. Chichester, England : Wiley Blackwell, c2014 xxiii, 578 pages ISBN 9780470671146
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001773783
full
(Au-PeEL)EBL1662196
(CaONFJC)MIL588427
(CaPaEBR)ebr10856813
(MiAaPQ)EBC1662196
(OCoLC)875820246

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC