Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, England : Wiley Blackwell, 2014
1 online resource (536 pages, 3 unnumbered pages of plates) : color illustrations, photographs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118541777 (electronic bk.)
ISBN 9781444338119
Print version: Bouvier, Jean-Marie. Extrusion processing technology : food and non-food biomaterials. Chichester, England : Wiley Blackwell, c2014 ix, 518 pages ISBN 9781444338119
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001773829
full
(Au-PeEL)EBL1662755
(CaONFJC)MIL595190
(CaPaEBR)ebr10856810
(MiAaPQ)EBC1662755
(OCoLC)875820487

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC