Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
West Sussex, England : John Wiley & Sons, 2014
1 online resource (466 pages) : illustrations (some color), tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118765999 (electronic bk.)
ISBN 9780470672426
IFT Press Series
Print version: Food texture design and optimization. West Sussex, England : John Wiley & Sons, c2014 xi, 452 pages IFT Press series. ISBN 9780470672426
Includes bibliographical references and index
001773836
full
(Au-PeEL)EBL1662763
(CaONFJC)MIL595195
(CaPaEBR)ebr10856855
(MiAaPQ)EBC1662763
(OCoLC)875820508

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC