Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Third edition
Waltham, Massachusetts ; Oxford, England : William Andrew, 2014
1 online resource (455 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781455730469 (electronic bk.)
ISBN 9781455725533
Print version: Fermentation and biochemical engineering handbook : principles, process design, and equipment. Third edition. Waltham, Massachusetts ; Oxford, England : William Andrew, c2014 xix, 434 pages ISBN 9781455725533
Includes bibliographical references and index
001773924
full
(Au-PeEL)EBL1663369
(CaONFJC)MIL586075
(CaPaEBR)ebr10853840
(MiAaPQ)EBC1663369
(OCoLC)875820594

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC