Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London ; New York : Routledge, 2003
1 online resource (305 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781315824048 (electronic bk.)
ISBN 0415291127 (hardback)
ISBN 0415488524 (pbk.)
ISBN 9780415291125 (hardback)
ISBN 9780415488525 (pbk.)
Mary Douglas collected works ; 9
Print version: Douglas, Mary. Food in the social order : studies of food and festivities in three American communities. London : Routledge, 2003 xi, 292 pages Mary Douglas collected works ; 9 ISBN 9780415291125
"First published in 1973 by Routledge"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
1. Standard social uses of food : introduction / Mary Douglas -- 2. Metaphysical aspects of an Oglala food system / William K. Powers, Marla M.N. Powers -- 3. Sociocultural dynamics and food habits in a southern community / Tony Larry Whitehead -- 4. Meal formats, meal cycles, and menu negotiation in the maintenance of an Italian-American community / Judith G. Goode, Karen Curtis, Janet Theophano -- 5. Measurement of calendrical information in food-taking behavior / Jonathan L. Gross.
001774047
full
(Au-PeEL)EBL1665766
(CaONFJC)MIL588840
(CaPaEBR)ebr10858597
(MiAaPQ)EBC1665766
(OCoLC)876512771

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC