Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Geneva : World Health Organization, [2013]
1 online resource (85 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9789240691681 (electronic bk.)
ISBN 9241209836 (paperback)
ISBN 9789241209830 (paperback)
WHO Technical Report Series, ISSN 0512-3054 ; 983
Print version: Evaluation of certain food additives and contaminants : Seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Geneva : World Health Organization, [2013] vii, 75 pages ; 24 cm WHO Technical Report Series ; 983 ISBN 9789241209830
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy from 4 to 13 June 2013."--Page 1
Includes bibliographical references (pages 57-70)
001775138
full
(Au-PeEL)EBL1681143
(CaPaEBR)ebr10931289
(MiAaPQ)EBC1681143
(OCoLC)894632383

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC