Názory čtenářů
.
Známka čtenářů
0 (hodnocen0 x )
Forma
EB
Formát
ONLINE
Název
Vydání
First edition
Nakl. údaje
London, [England] : Academic Press, 2015
Popis (rozsah)
1 online resource (724 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz
Plný text PDF
* Návod pro vzdálený přístup
ISBN
ISBN 9780124047099 (electronic bk.)
ISBN 9780124046993
Jiné médium
Print version: Processing and impact on active components in food. First edition. London, [England] : Academic Press, c2015 xxiii, 699 pages ISBN 9780124046993
Další původce
Poznámka
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
Předmět - heslo
Předmět - heslo
Forma, žánr
Systém. číslo
001776488
Úplnost záznamu
full
Kontrolní č.
(Au-PeEL)EBL1699258
(CaONFJC)MIL615121
(CaPaEBR)ebr10878488
(MiAaPQ)EBC1699258
(OCoLC)881162194