Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
First edition
London, [England] : Academic Press, 2015
1 online resource (724 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780124047099 (electronic bk.)
ISBN 9780124046993
Print version: Processing and impact on active components in food. First edition. London, [England] : Academic Press, c2015 xxiii, 699 pages ISBN 9780124046993
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001776488
full
(Au-PeEL)EBL1699258
(CaONFJC)MIL615121
(CaPaEBR)ebr10878488
(MiAaPQ)EBC1699258
(OCoLC)881162194

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC