Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, England : WILEY Blackwell, 2014
1 online resource (726 pages) : color illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118525852 (electronic bk.)
ISBN 9781118525869
Print version: Meat inspection and control in the slaughterhouse. Chichester, England : WILEY Blackwell, c2014 xxiii, 698 pages ISBN 9781118525869
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001776542
full
(Au-PeEL)EBL1701395
(CaONFJC)MIL615343
(CaPaEBR)ebr10878038
(MiAaPQ)EBC1701395
(OCoLC)881028546

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC