Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York, [New York] ; Oxford, [England] : berghahn, 2015
1 online resource (306 pages) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781782385639 (electronic bk.)
ISBN 9781782385622
Food, Nutrition, and Culture ; Volume 3
Print version: Re-orienting cuisine : East Asian foodways in the twenty-first century. New York, [New York] ; Oxford, [England] : berghahn, c2015 viii, 296 pages Food, nutrition, and culture ; Volume 3. ISBN 9781782385622
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001776852
full
(Au-PeEL)EBL1707810
(CaONFJC)MIL726359
(CaPaEBR)ebr11019564
(MiAaPQ)EBC1707810
(OCoLC)903317376

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC