Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Oxfordshire, England ; New York : Routledge, 2014
1 online resource (284 pages) : illustrations, maps
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780203357903 (electronic bk.)
ISBN 9780415515399
ISBN 9780710306579
Print version: Ishige, Naomichi, 1937- History and culture of Japanese food. Oxfordshire, England ; New York : Routledge, 2014, c2001 x, 273 pages ISBN 9780710306579
"First issued in paperback 2011"--T. p. verso
Includes bibliographical references
001777197
full
(Au-PeEL)EBL1713408
(CaONFJC)MIL619459
(CaPaEBR)ebr10885753
(MiAaPQ)EBC1713408
(OCoLC)881571523

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC