Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
San Diego, California : Academic Press, 2014
1 online resource (590 pages) : illustrations (some color), graphs
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780124047358 (electronic bk.)
ISBN 9780124045682
Print version: Microencapsulation in the food industry : a practical implementation guide. San Diego, California : Academic Press, c2014 xx, 569 pages ISBN 9780124045682
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
Part I. Introduction -- Part II. Concept of microencapsulation-- Part III. Process technologies in microencapsulation -- Part IV. Materials used in microencapsulation -- Part V. Testing and quality control -- Part VI. Regulatory, quality, process scale-up, packaging, and economics -- Part VII. Microencapsulation applications.
001777619
full
(Au-PeEL)EBL1727287
(CaONFJC)MIL624248
(CaPaEBR)ebr10888771
(MiAaPQ)EBC1727287
(OCoLC)882779156

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC