Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, England : Wiley Blackwell, 2014
1 online resource (471 pages, 4 unnumbered pages of plates) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118533048 (electronic bk.)
ISBN 9781118533062
Print version: Biological controls for preventing food deterioration : strategies for pre- and postharvest management. Chichester, England : Wiley Blackwell, c2014 xxi, 440 pages ISBN 9781118533062
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001777694
full
(Au-PeEL)EBL1729065
(CaONFJC)MIL625180
(CaPaEBR)ebr10891180
(MiAaPQ)EBC1729065
(OCoLC)883374963

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC