Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
London, England : Academic Press, 2014
1 online resource (653 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780124104815 (electronic bk.)
ISBN 9780124114791
Print version: Emerging technologies for food processing. Second edition. London, England : Academic Press, c2014 xvi, 635 pages ISBN 9780124114791
Includes bibliographical references and index
001779613
full
(Au-PeEL)EBL1770237
(CaONFJC)MIL638141
(CaPaEBR)ebr10913117
(MiAaPQ)EBC1770237
(OCoLC)888749563

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC