Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Chichester, West Sussex, United Kingdom : John Wiley & Sons Inc., 2015
1 online resource (549 pages) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118384930 (electronic bk.)
ISBN 9781118384954 (cloth)
Print version: Lee, B. H. Fundamentals of food biotechnology. Chichester, West Sussex, United Kingdom : John Wiley & Sons Inc., 2015 ISBN 9781118384954
Includes bibliographical references and index
001783690
full
(Au-PeEL)EBL1879372
(CaONFJC)MIL674975
(CaPaEBR)ebr10992786
(MiAaPQ)EBC1879372
(OCoLC)898101399

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC