Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Chichester, West Sussex : John Wiley & Sons, Inc., 2015
1 online resource (362 pages) : illustrations (some color)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781118560532 (electronic bk.)
ISBN 9781118560624 (cloth)
IFST advances in food science
Print version: Emerging dairy processing technologies : opportunities for the dairy industry. Chichester, West Sussex : John Wiley & Sons, Inc., 2015 IFST advances in food science ISBN 9781118560624
Includes bibliographical references and index
001784410
full
(Au-PeEL)EBL1895494
(CaONFJC)MIL778972
(CaPaEBR)ebr11050658
(MiAaPQ)EBC1895494
(OCoLC)908519536

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC