Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Second edition
Champaign, Illinois : AOCS Press, 2006
1 online resource (286 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781893997882
Print version: Olive oil : chemistry and technology. Second edition. Champaign, Illinois : AOCS Press, c2006 xi, 268 pages ISBN 9781893997882
Includes bibliographical references and index
001795534
full
(Au-PeEL)EBL3002002
(CaONFJC)MIL822833
(CaPaEBR)ebr10775671
(MiAaPQ)EBC3002002
(OCoLC)760890558

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC