Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.11.2023. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
New York : Nova Science Publishers, Inc., c2009
1 online resource (xii, 296 p.) : ill. (some col.)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781616688530 (electronic bk.)
ISBN 9781607418481 (hardcover)
Food science and technology series
Includes bibliographical references and index
Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2015. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries
001800046
full
(Au-PeEL)EBL3019883
(CaPaEBR)ebr10674891
(MiAaPQ)EBC3019883
(OCoLC)923662253

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC