Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Dordrecht, [Netherlands] : Springer Science+Business Media, B.V., 1994
1 online resource (262 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781461521358 (e-book)
ISBN 9781461358916
Print version: Technology of extrusion cooking. Dordrecht, [Netherlands] : Springer Science+Business Media, B.V., c1994 x, 253 pages ISBN 9781461358916
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001807045
full
(Au-PeEL)EBL3081303
(CaPaEBR)ebr10932652
(MiAaPQ)EBC3081303
(OCoLC)934970413

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC