Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Sixth edition
Dordrecht, [The Netherlands] : Springer Science+Business Media, B.V., 1997
1 online resource (436 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9781475766905 (e-book)
ISBN 9781441947420
Print version: Bennion, E. B. Technology of cake making. Sixth edition. Dordrecht, [The Netherlands] : Springer Science+Business Media, B.V., c1997 ix, 421 pages ISBN 9781441947420
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001807113
full
(Au-PeEL)EBL3086225
(CaPaEBR)ebr10941794
(MiAaPQ)EBC3086225
(OCoLC)934976265

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC