Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Berlin, [Germany] ; Heidelberg, [Germany] : Springer, 1997
1 online resource (382 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9783642591167 (e-book)
ISBN 9783642638565
Print version: Zayas, Joseph F., 1932- Functionality of proteins in food. Berlin, [Germany] ; Heidelberg, [Germany] : Springer, c1997 x, 373 pages ISBN 9783642638565
Includes bibliographical references and index
001807190
full
(Au-PeEL)EBL3094440
(CaPaEBR)ebr10967425
(MiAaPQ)EBC3094440
(OCoLC)936313552

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC