Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
London, [England] ; New York : Elsevier Applied Science, 1990
1 online resource (480 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9789400907553 (e-book)
ISBN 9789401068253
Elsevier Applied Food Science Series
Print version: Food gels. London, [England] ; New York : Elsevier Applied Science, c1990 x, 476 pages Elsevier applied food science series. ISBN 9789401068253
Includes bibliographical references and index
001807265
full
(Au-PeEL)EBL3101890
(CaPaEBR)ebr10977377
(MiAaPQ)EBC3101890
(OCoLC)936324205

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC