Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 13.04.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Ithaca, New York : Cornell University Press, 2002
1 online resource (247 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780801471339 (electronic bk.)
ISBN 9780801488139
Print version: Korsmeyer, Carolyn. Making sense of taste : food & philosophy. Ithaca, New York : Cornell University Press, 2002, c1999 xii, 232 pages ISBN 9780801488139
Includes index
001812493
full
(Au-PeEL)EBL3138624
(CaONFJC)MIL683594
(CaPaEBR)ebr10904416
(MiAaPQ)EBC3138624
(OCoLC)922998683

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC