Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013
1 online resource (118 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9789251075043 (electronic bk.)
ISBN 9789251066621
ISBN 9789251075050
aFAO JECFA monographs,$$x1817-7077 ;$$v13
Print version: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting(76th : 2012 : Geneva, Switzerland). Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 76th meeting 2012. Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. ix, 105 pages : illustrations ; 30 cm. FAO JECFA monographs ; 13. ISBN 9789251075050
Introduction -- Specifications for certain food additives -- Analytical methods -- Specifications for certain flavouring agents -- Annex 1: Summary of recommendations from the 76th JECFA -- Annex 2: Recommendations and further information required.
001813538
full
(Au-PeEL)EBL3239120
(CaPaEBR)ebr10815921
(MiAaPQ)EBC3239120
(OCoLC)923762616

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC