Názory čtenářů
.
Známka čtenářů
0 (hodnocen0 x )
Forma
EB
Formát
ONLINE
Hlavní záhlaví
Název
Nakl. údaje
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013
Popis (rozsah)
1 online resource (118 pages) : illustrations
Externí odkaz
Plný text PDF
* Návod pro vzdálený přístup
ISBN
ISBN 9789251075043 (electronic bk.)
ISBN 9789251066621
ISBN 9789251075050
Edice
aFAO JECFA monographs,$$x1817-7077 ;$$v13
Jiné médium
Print version: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting(76th : 2012 : Geneva, Switzerland). Compendium of food additive specifications : Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, 76th meeting 2012. Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. ix, 105 pages : illustrations ; 30 cm. FAO JECFA monographs ; 13. ISBN 9789251075050
Další korporace
Obsahuje též
Introduction -- Specifications for certain food additives -- Analytical methods -- Specifications for certain flavouring agents -- Annex 1: Summary of recommendations from the 76th JECFA -- Annex 2: Recommendations and further information required.
Předmět - heslo
Předmět - heslo
Forma, žánr
Systém. číslo
001813538
Úplnost záznamu
full
Kontrolní č.
(Au-PeEL)EBL3239120
(CaPaEBR)ebr10815921
(MiAaPQ)EBC3239120
(OCoLC)923762616