Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Versailles, France : Editions Qu, 2013
1 online resource (475 pages)
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9782759220137 (electronic bk.)
ISBN 9782759220120
Syntheses, ISSN 1777-4624
Print version: Fardet, Anthony. Structure des aliments et effets nutritionnels. Versailles, France : Editions Qu , c2013 461 pages Collection Syntheses (Versailles, France) ISBN 9782759220120
Includes bibliographical references at the end of each chapters
001828489
full
(Au-PeEL)EBL3399479
(CaPaEBR)ebr10825810
(MiAaPQ)EBC3399479
(OCoLC)923348356

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC