Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Stanford, California : Stanford University Press, 2015
1 online resource (273 pages) : illustrations
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780804795494 (electronic bk.)
ISBN 9780804787970
Print version: Leschziner, Vanina. At the chef’s table : culinary creativity in elite restaurants. Stanford, California : Stanford University Press, c2015 xiv, 256 pages ISBN 9780804787970
Includes bibliographical references and index
001840038
full
(Au-PeEL)EBL3568946
(CaPaEBR)ebr11055215
(MiAaPQ)EBC3568946
(OCoLC)932322675

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC