Úplné zobrazení záznamu

Toto je statický export z katalogu ze dne 04.05.2024. Zobrazit aktuální podobu v katalogu.

Bibliografická citace

.
0 (hodnocen0 x )
EB
ONLINE
Fourth edition
St. Paul, Minnesota : AACC International, 2009
1 online resource (480 pages) : illustrations, tables
Externí odkaz    Plný text PDF 
   * Návod pro vzdálený přístup 


ISBN 9780128104545 (e-book)
ISBN 9781891127557
Print version: Wheat : chemistry and technology. Fourth edition. St. Paul, Minnesota : AACC International, c2009 xii, 467 pages ISBN 9781891127557
Includes bibliographical references at the end of each chapters and index
001851973
full
(Au-PeEL)EBL4558066
(CaONFJC)MIL931339
(CaPaEBR)ebr11223852
(MiAaPQ)EBC4558066
(OCoLC)952247533

Zvolte formát: Standardní formát Katalogizační záznam Zkrácený záznam S textovými návěštími S kódy polí MARC